Вход

Уважаеми приятели на Европейско сдружение по детска оториноларингология (ESPO),

Каним Ви да участвате в първия онлайн курс на ESPO, озаглавен „Педиатрична трахеостомия, част I“. Курсът ще се проведе на 22 април 2020 г., сряда, в 18:00 ч.

Лектори ще бъдат: Бас Пулънс (Ротердам, Холандия), който е и координатор на този курс, Кейт Стивънсън (Бирмингам, Обединеното кралство), Йоана Арауджо (Лисабон, Португалия) и Георгиос Папациамос (Стокхолм, Швеция).

Таксата за участие е 20 евро. За да посетите курса, моля, последвайте този линк: ESPO online course . Моля, обърнете внимание, че местата са ограничени.

Уебинарът ще продължи между 60 и 90 минути и ще се състои от няколко въпроса, със съотетните отговори, измежду които ще можете да избирате по време на курса. След всеки въпрос ораторите ще дадат верните отговори и ще ги коментират. Софтуерът Gotowebinar ще бъде използван за този онлайн курс, позволявайки Ви да публикувате въпроси в реално време, така че говорителите да могат да отговорят на тях в края на дискусията си.

Ако се абонирате за този курс, ще Ви изпратим имейл с някои образователни материали и техническа информация, най-малко 15 дни преди уебинара.

С най-добри пожелания,

Винсент Кулойнер

Ръководител на Комитета за образование и обучение на ESPO

Мартин Бейли

Генерален секретар на ESPO