Вход

Скъпи приятели и колеги,

Каним ви да участвате във виртуалната конференция на ESPO, която ще се проведе в събота, 20 февруари 2021 г., от 11:30 ч. до 18:30 ч. (GMT). Научният комитет е подготвил вълнуваща програма с лектори от световна класа. През целия ден между научните сесии ще имате възможност да се свържете отново с вашите приятели и колеги от цял свят в мрежови сесии или в индивидуални видео чатове.
Моля, отворете предварителната програма чрез бутона по-долу. В момента се извършва акредитацията на CME.
Програма и повече информация

Делегатите, които вече са се регистрирали и са платили за ESPO Марсилия (6-9 ноември 2021 г.), ще получат безплатна регистрация за виртуалната конференция през февруари. Регистрационният линк ще бъде изпратен поотделно до всички регистрирали се.
Регистрацията за ESPO Марсилия ще бъде отворена отново през януари.
За тези, които не са регистрирани за ESPO Марсилия 2021, има преференциална такса, предназначена за жители и членове на ESPO в размер на 70 евро, а за нечленуващи,таксата за участие в тази еднодневна виртуална конференция е 100 евро.
Ако искате да се регистрирате, моля, кликнете върху бутона по-долу.

Регистрирайте се тук

Ако желаете да станете член, за да се възползвате от намалената такса за регистрация, моля, последвайте тази връзка: https://abbey.eventsair.com/espo-secretariat-membership/join-today/

Ще представим нашите лектори и отделни сесии по-подробно в предстоящите бюлетини.

Очакваме с нетърпение да се присъедините към нас за интерактивна и информативна виртуална конференция. Междувременно ви пожелаваме щастлива Коледа и всичко най-добро през Новата година.

С най-добри пожелания,
Винсент Кулоайнер, Председател на Комитета за образование и обучение на ESPO
Дейвид Албърт, Председател на Постоянния научен комитет и съветник на специалната конференция
Жан-Мишел Трилия ESPO Марсилия Председател на конференцията –
–––––––––––––
Ако имате въпроси, моля не се колебайте да се свържете със секретариата на espo@abbey.ie

Възможности за спонсорство

Виртуалната конференция ESPO е идеалната възможност да се свържете с нашите делегати онлайн и да подкрепите Европейското общество по детска оториноларингология. Предлагаме редица постоянни и видими възможности за спонсорство. Те варират от активности за по-голяма разпознаваемост на бранда до виртуални изложбени щандове и спонсориране на обеден симпозиум. За да научите повече и да получите Виртуална ESPO брошура за спонсорство през февруари 2021 г, моля, свържете се с нас на espo@abbey.ie